Foto’s Jeugdwedstrijden Fortuna Sittard zaterdag 4 november 2017

Afgelopen zaterdag speelden 3 teams van de Fortuna Sittard Academy een thuiswedstrijd op Sportplaza ’t Anker in Buchten. Bekijk de foto’s van deze wedstrijden.

Fortuna Sittard U11 – VVV Venlo U11 = 4 -6
In een spannende wedstrijd leek het er lang op dat de punten gedeeld zouden worden. Echter daar waar de jeugdige spelers van Fortuna Sittard aan het einde van de wedstrijd de grootste kansen kregen om op voorsprong te komen, sloeg de ploeg uit Venlo genadig hard toe, door vlak voor tijd twee keer te scoren en de eindstand op 4-6 te bepalen.

Fortuna Sittard U13 – NEC/FC Oss U13 = 2-1
De U13 speelde een goede pot tegen NEC/FC Oss U13. De groen-gele opende nog voor rust de score, lang konden ze echter niet genieten van de voorsprong, meteen vanaf de aftrap kwamen de bezoekers weer op gelijke hoogte. Na rust kon de thuisclub het veld overwicht gelukkig omzetten in het winnende doelpunt: 2-1 winst dus!

Fortuna Sittard U19 – Alexandria’66 U19 = 2-0
Als laatste trad de U19 van Fortuna Sittard aan. De wedstrijd was nog geen minuut oud of de thuisclub had de score al kunnen openen. Helaas verdween de inzet net naast de verkeerde kant van de paal. Halverwege de eerste helft nam de thuisclub alsnog de voorsprong. Na de thee werd deze nog met een doelpunt verder uitgebouwd. Een mooie 2-0 zege voor de U19 van Fortuna Sittard.