Fortuna Sittard U19 – FC Dordrecht U19 2-2

Fortuna Sittard U19 speelde zaterdag 13 april de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht U19, de thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en wist voor de rust 2 maal te scoren, de weersomstandigheden waren niet altijd even goed, een fikse hagelbui toverde het veld om in een ijspiste. Na de pauze wist de thuisploeg vrij simpel de voorsprong vast te houden. In de 70e minuut moest de thuisploeg met 10 man verder nadat de scheidsrechter een slaande beweging had geconstateerd. In de tweede minuut van blessure tijd wisten gasten de achterstand terug te brengen tot 1 doelpunt. Daarmee was de ellende voor de thuisploeg nog niet afgelopen, in de laatste seconden van de wedstrijd ging de bal op de stip, een toch wel uiterst discutabele beslissing van de scheidsrechter mag wel gezegd worden. FC Dordrecht had daar geen boodschap aan en schoot de gelijkmaker binnen.